Ponedeljak, 22/01 - Fudbal, Španija, Segunda
22/01Leganes vs Burgos1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/01/2024 03:00
Poslednji duel 23. kola španske Segunde nam donosi meč između Leganesa i Burgosa. Početak ovog susreta je zakazan za 20:30h.
Leganes

Fudbaleri Leganesa godinama unazad ne uspevaju da se vrate u najkvalitetniji rang španskog fudbala, a sigurno je da će to i ovog puta biti primarni cilj.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na odličnom prvom mestu na tabeli i čini se da je ova ekipa nikad bliža plasmanu u društvo najboljih.
Na poslednjih pet mečeva Leganes je ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Andore, kada je bilo 2:3.

Burgos

Što se tiče Burgosa, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanestoj poziciji.
Ovaj tim u poslednje vreme beleži sjajne partije, a najbolji pokazatelj za to je što Burgos na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz, a u tom periodu je jedanaestoplasirani tim na tabeli ostvario tri trijumfa uz dva remija.
U prošlom kolu je Burgos odigrao još jedan dosta dobar meč i na svom terenu sa 1:0 savladao favorizovani Valjadolid.
Na gostovanjima je za sada ovaj tim ostvario dva trijumfa, isto toliko remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Leganes generalno igra dosta dobro ove sezone, dok njihov protivnik u poslednje vreme pruža sjajne partije i zaista retko gubi.
Ipak, ne treba zaboraviti da Burgos ima dosta problema na strani i mišljenja smo da će Leganes to umeti da iskoristi pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.