Utorak, 23/01 - Fudbal, Francuska, Liga 2
23/01Laval vs ParizDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
22/01/2024 13:46
U utorak je na programu kompletno 21. kolo francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lavala i Pariza. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Laval

Fudbaleri Lavala se u ovom trenutku nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Okser.
Ipak, mora se priznati da ovaj tim igra daleko slabije nego na početku šampionata, pošto primera radi Laval na pet poslednjih mečeva ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa tri puta remizirala, uz dva poraza.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli drugog po kvalitetu ranga francuskog fudbala remizirao na teškom gostovanju kod Sent Etjena, a taj duel je završen bez pogodaka.

Pariz

Što se tiče Pariza, za razliku od Lavala tim iz prestonice Francuske nije dobro započeo ovo prvenstvo, međutim, čini se da kako vreme prolazi tako i Parižani pružaju sve bolje partije, pa je tako ovaj tim na pet poslednjih mečeva ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je inače tim koji se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli, slavio na svom terenu protiv Anjesija, a taj duel je završen rezultatom 2:1, uz konstataciju da je domaćin dosta lakše došao do trijumfa nego što to rezultat pokazuje.

Naš predlog

Laval i pored sjajnog četvrtog mesta na tabeli ima ogromnih problema u poslednje vreme, a mišljenja smo da bi to gosti iz Pariza i te kako mogli da iskoriste, pa vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.