Utorak, 23/01 - Fudbal, Francuska, Liga 2
23/01Grenoble vs OkserDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
22/01/2024 13:58
Francuska Liga 2 odavno nije bila ovako interesantna kao što je to slučaj ovog puta, a za vas smo analizirali ovom prilikom duel između Grenobla i Oksera. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Grenobl

Grenobl je do sada ostavio dosta dobar utisak, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli Lige 2, koje na kraju šampionata donosi plasman u baraž za ulazak u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Na poslednjih pet susreta u šampionatu, nekadašnji prvoligaš je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
U prošlom kolu je Grenobl remizirao na domaćem terenu protiv Dunkerkua, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Okser

Okser već dugo tavori u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala, i svakako da je godinama unazad primarni cilj povratak na najveću scenu.
Deluje da bi ovo mogla da bude baš ta sezona, pošto se u ovom trenutku nekadašnji redovni učesnik evropskih takmičenja nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Anže, a poznato je da će na kraju šampionata dva najbolja prvolasirana tima izboriti plasman u Ligu 1.
U prošlom kolu je lider na tabeli odigrao sjajan meč na domaćem terenu protiv Bordoa, i slavio sa 3:1.

Naš predlog

Uz Anže, ova dva tima su do sada najviše pokazala u ovogodišnjem izdanju Lige 2, i svakako da će i jedni i drugi dati sve od sebe da slave na ovom duelu, pa je idealno da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.