Utorak, 23/01 - Fudbal, Turska, Superliga
23/01Hatayspor vs AlanjasporDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
23/01/2024 01:05
Ekipa Hatajaspora će u okviru 22. kola Supre lige Turske ugostiti Antalijaspor. Meč je na programu od 15 časova.
Hatajaspor

Imaće ekipa Hataje mnogo posla u borbi za opstanak ove sezone, pošto su nakon 21. odigranog kola u opasnoj zoni sa 21. osvojenim bodom. U poslednje vrijeme igraju slabo i u poslednjih 5 kola ne znaju za pobjedu. U tom periodu su upisali 3 poraza i 2 remija. U poslednjem kolu su poraženi od Kasimpaše rezultatom 3:0, što pokazuje u kakvo stanju je ekipa trenutno. Protiv Alanje su u prvom dijelu sezone remizirali u meču bez golova.

Alanjaspor

Ekipa Alanje u ovo kolo ulazi kao 13. tim na tabeli sa 25 osvojenih bodova. Trenutno su na 4  boda od opasne zone i time za njih nije završena borba ove sezone. U poslednje vrijeme igraju veoma dobro i na poslednjih 5 mečeva su upisali 2 remija, jedan poraz i 2 trijumfa. U poslednjem kolu su na domaćem terenu slavili protiv Rizespora rezultatom 2:1. Na njihovim mečevima u poslednje vrijeme pada veliki broj golova, pa se nadamo da će tako biti i ovog puta.

Prijedlog

Mišljenja smo da će se mreže obje ekipe zatresti makar jednom, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.70 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.