Sreda, 24/01 - Fudbal, Portugalija, League Cup
24/01Benfika vs EstorilUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
23/01/2024 14:20
U sredu je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili duel portugalskog Liga Kupa u kom će snage odmeriti Benfika i Eštoril.
Benfika

Fudbaleri Benfike igraju dosta dobro u posldenje vreme, a u ovom trenutku se tim iz Lisabona nalazi na drugom mestu na tabeli portugalske Primeire, uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Sporting, i već sada deluje da će dva gradska rivala voditi veliku borbu za naslov prvaka.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu Benfika je ostvarila isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Boavište, i to dosta teže nego što su svi očekivali, a taj duel u prestonici Portugala je završen rezultatom 2:0.

Eštoril

Što se tiče Eštorila, ovaj tim se trenutno nalazi na petnaestoj poziciji na tabeli koja je ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva se nekadašnji učesnik grupne faze Liga Evrope baš i nije proslavio, pošto je u tom periodu ova ekipa ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i i čak tri poraza, i to sva tri u poslednja tri kola.
U prošlom kolu je Eštoril poražen na svom stadionu od Aruke, a taj duel između ove dve ekipe je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Benfika je apsolutni favorit na ovom duelu koji će nam po našem mišljenju doneti i dosta pogodaka, zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na igru 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.