Sreda, 24/01 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
24/01Borussia Dortmund II vs Jan RegenzburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
23/01/2024 22:45
Drugi tim Borusije iz Dortmunda će u okviru 22. kola treće lige Njemačke dočekati Regenzburg. Meč je na programu od 19 časova.
Borusija Dortmund 2

Omladinci Borusije su ove sezone prikazali sasvim solidan fudbal i trenutno se nalaze na 10. mjestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova. Njihov cilj i jeste opstanak u ovom rangu i razigravanje igrača za prvi tim. Trenutno su u nizu od 4 meča bez poraza, a u poslednjem kolu su remizirali sa drugim timom Frajburga rezultatom 0:0. Ove sezone su ostvarili 7 pobjeda, 8 remija i 5 poraza.

Regenzburg

Doskorašnji član druge lige i ekipa koja se borila za ulazak u Bundesligu, došla je do toga da se takmiči u trećem rangu fudbala. Međutim velike su šanse za povratak u drugi rang, pošto su trenutno na drugom mjestu na tabeli sa 46 osvojenih bodova, koliko ima i prvoplasirani Dinamo Drezden. To je 10 bodova viška u odnosu na trećeplasirani Ulm. U poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz i zajedno sa Dinamom imaju najbolju odbranu u ligi sa svega 18 primljenih golova.

Prijedlog

Mišljenja smo da će ovo biti efikasan meč, sa dosta golova, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.69 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.