Petak, 26/01 - Fudbal, Španija, La Liga
26/01Almería vs Deportivo Alaves1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/01/2024 02:08
U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Almerije i Alavesa. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21h.
Almerija

Fudbaleri Almerije pružaju dosta dobre partije u poslednje vreme, iako je ova ekipa u prošlom kolu poražena na gostovanju kod Real Madrida, kada je bilo 3:2, uz konstataciju da su Madriđani do trijumfa stigli u devetom minutu sudijske nadoknade.
Iz tabora Almerije su imali dosta pritužbi na suđenje na tom meču, a zanimljivo je da je "fenjeraš" dobio podršku i od Barselone.
Pre toga je ovaj tim uspeo da isčupa bod na svom terenu prvoplasiranoj Đironi, a taj susret je završen bez pogodaka.

Alaves

Što se tiče Alavesa, svakako da će primarni cilj ove ekipe biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se tim iz Baskije nalazi na odličnom dvanaestom mestu uz čak osam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, pa je utisak da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala.
Na poslednja dva susreta u prvenstvu Alaves je ostvario isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu su Baskijci slavili na domaćem terenu protiv Kadiza, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Vidljivo je da Almerija u poslednje vreme igra sve bolje, dok Alaves generalno ima dosta problema na strani, pa se vrlo lako može dogoditi da "fenjeraš" konačno dođe do trijumfa, zbog čega vam savetujemo da se opredelite za jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.