Petak, 26/01 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
26/01VfR Kaiserslautern vs Šalke 04Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
24/01/2024 03:03
Nemačka Cvajta odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kajzerslauterna i Šalkea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Kajzerslautern

Ekipa Kajzerslauterna se trenutno nalazi na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli, a upravo ta pozicija je i poslednja koja na kraju šampionata garantuje opstanak u drugom po kvalitetu rangu nemačkog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva u Cvajti, Kajzerslautern je doživeo isto toliko poraza, a u prošlom kolu je nekadašnji redovni učesnik evropskih takmičenja izgubio na gostovanju kod Senkt Paulija, uz napomenu da je taj duel pripao domaćinu rezultatom 2:0.

Šalke

I od Šalkea smo daleko više očekivali ove sezone, pogotovu što je prošle godine ovaj tim bio deo najkvalitetnijeg ranga nemačkog fudbala.
U ovom trenutku se tim iz Gelzenkirhena nalazi na očajnom četrnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze na pozicijama koje vode u treću ligu na kraju sezone.
Na poslednjih pet mečeva, Šalke je ostvario dva trijumfa, jedan remi i dva poraza, ali je nažalost u prošlom kolu ova ekipa u velikom derbiju nemačkog fudbala poražena na svom stadionu od HSV-a kada je bilo 0:2.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju katastrofalno ove sezone, i baš zato smo mišljenja da će oba tima dati sve od sebe da dođu do sva tri boda na ovom duelu, a to nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.