Subota, 27/01 - Fudbal, Italija, Serija A
27/01Atalanta vs Udineze1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/01/2024 03:10
Subota nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva, a jedan od takvih se igra u Bergamu, gde će fudbaleri Atalante ugostiti Udineze. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Atalanta

Fudbaleri Atalante igraju sjajno u poslednje vreme i ono što je jako lepa vest je da se ova ekipa ponovo aktivno uključila u borbu za plasman u Ligu šampiona, što naravno i jeste primarni cilj za ovu sezonu.
U ovom trenutku se izabranici Đanpjera Gasperinija nalaze na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Fiorentinu, a poznato je da je ta četvrta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u elitno takmičenje.
U prošlom kolu je popularna Boginja slavila na svom stadionu protiv Frosinonea, a taj meč je završen rezultatom 5:0.

Udineze

Udineze i pored toga što pruža dosta bolje partije u poslednje vreme, ima dosta problema u završnici mečeva, a to se najbolje videlo u prošlom kolu kada je ova ekipa poražena na svom stadionu od Milana, i to nakon primljenog pogotka u trećem minutu sudijske nadoknade.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu popularne Zebre iz Udina su ostvarile samo jedan trijumf, uz po dva remija i poraza, i sve to je u ovom trenutku dovoljno za očajno šesnaesto mesto na tabeli, i sigurno je da ukoliko Udineze ovako nastavi, ne gine mu borbu za opstanak u društvu najboljih.

Naš predlog

Atalanta igra zaista sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo zaista da je sve osim sigurnog trijumfa ovog tima veliko iznenađenje, pa vam savetujemo da se fokusirate na jedinicu, za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.