Subota, 27/01 - Fudbal, Španija, La Liga
27/01Las Palmas vs Real Madrid1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
24/01/2024 03:16
Špansko prvenstvo je do sada donelo baš dosta uzbuđenja, a u subotu je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva. Jedan od njih se igra na Kanarskim ostrvima gde će fudbaleri Las Palmasa ugostiti Real Madrid. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Las Palmas

Fudbaleri Las Palmasa ove sezone igraju iznad svih očekivanja, a u ovom trenutku se tim sa Kanarskih ostrva nalazi na odličnom osmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na sedmoplasiranu Valensiju, a vrlo lako se može desiti da ta sedma pozicija na kraju donese i plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.
Na poslednja dva meča Las Palmas je ostvario isto toliko trijumfa, a nakon pobede na domaćem terenu nad Viljarealom, ovaj tim je slavio i na gostovanju kod Rajo Valjekana u prošlom kolu, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Real Madrid

Dosadašnja sezona Real Madrida zaslužuje svaku pohvalu, a treba napomenuti da je kraljevski klub već stigao do jednog trofeja, i to u španskom Superkupu, gde su izabranici Karla Ančelotija u velikom finalu bili bolji od ljutog rivala Barselone, a taj susret u Saudijskoj Arabiji je završen rezultatom 4:1.
Što se tiče prvenstva, trenutno se Madriđani nalaze na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na Đironu koja ima i meč više, a u prošlom kolu je tim iz prestonice slavio na svom terenu protiv Almerije sa 3:2, i to nakon gola Karvhala u devetom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Bilo bi zaista previše kada bi Las Palmas koji generalno igra sjajno ove sezone slavio i na ovom duelu protiv verovatno najboljeg španskog tima u ovom trenutku, pa vam toplo preporučujemo da se opredelite za 2, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.