Četvrtak, 25/01 - Fudbal, Australija, A-League
25/01Melbourne City vs Adelaide United1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/01/2024 03:39
Australijsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Melburna i Adelajda. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 09:45h.
Melburn Siti

Melburn Siti igra promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na osmom mestu na tabeli uz osamnaest osvojenih bodova.
Na trinaest odigranih mečeva u šampionatu ova ekipa je ostvarila pet trijumfa, isto toliko poraza, ali i tri remija.
Inače, u prošlom kolu je osmoplairani tim na tabeli odigrao loš meč na gostovanju kod Sentral Kousta, koji je slavio na tom duelu sa 2:1.

Adelejd

Adelejd od početka šampionata igra po sistemu toplo-hladno, a u ovom trenutku se ova ekipa iz južne Australije nalazi na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Melburn Siti, kod koga između ostalog ovaj tim i ide u goste.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala trinaest mečeva u šampionatu i ostvarila pet trijumfa, tri remija i pet poraza.
Inače, u prošlom kolu je Adelejd odigrao sjajaj meč na svom stadionu protiv Sidneja, koji nam je doneo čak sedam pogodaka, pošto je na kraju bilo 4:3.

Naš predlog

Velika prednost na ovom meču za Melburn Siti bi mogla da bude to što Adelejd igra katastrofalno na strani ove sezone, pa vam zbog toga najviše i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.