Petak, 26/01 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
26/01Cvole vs ViteseUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
24/01/2024 12:48
U prvoj utakmici 19. kola holandske Eredivizije sastaju se Cvole i Vitese. Utakmica je na programu u petak u 20.45.
Cvole

Domaći tim je u odličnoj formi a posebno u oči upada njihova efikasnost u poslednje vreme. Naime, Cvole je postigao 12 golova na poslednjih pet prvenstvenih mečeve i pravo je čudo kako su samo jednom pobedili u tom intervalu. Ruku na srce jednom su samo i izgubili, dok su u poslednja tri meča igrali nerešeno, sva tri puta bilo je 2:2, protiv Ajaksa i AZ Alkmara na strani, te protiv Herenvena u Cvoleu.  Sada je ovaj tim u sredini tabele, sa 20 osvojenih bodova podjednako su udaljeni i od vrha i od dna tabele, ali imaju šansu da pojure plasman u doigravanje, što bi bio lep uspeh s obzirom da je Cvole povratnik u elitu posle dve sezone provedene u Erstediviziji.

Vitese

Gosti su katastrofalno odigrali prvi deo sezone i ovo 19. kolo Vitese čeka kao poslednjeplasirani tim Eredivizije sa samo 12 osvojenih bodova, koliko ima i Volendam, ali i slabiju gol razliku od njih. Samo tri pobede ima tim iz Arnhema do sada a čak su doživeli 12 pobeda. Pitanje opstanka je ključno, o bilo čemu ni ne razmišljaju u Viteseu, a s obzirom da je ovaj tim neka filijala londonskog Čelsija, pad Plavaca poklopio se i sa padom Vitesea, tima koji je prethodnih sezona konstantno bio u vrhu holandskog fudbala. Rekli bismo da je Vitese ipak malo popravio formu na kraju prošle i na početku ove godine. Pobedili su Herenven i AFC u kupu, igrali nerešeno protiv Utrehta, a pre sedam dana su doživeli poraz od fejnorda posle velike borbe i jednog dramatičnog meča.

Predlog

U prvom delu sezone rezultat u Arnhemu bio je 1:1 kada su se sastali Vitese i Cvole. To se dogodilo pre tri meseca, kada je već bilo vidljivo da će Vitese imati problema u ovoj sezoni, a Cvole još uvek nije krenu ka vrhu. Kada su dali po dva gola Ajaksu i AZ-u, verujemo da fudbaleri Cvolea mogu dva puta da zatresu i mrežu Vitesea. Za T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.