Petak, 26/01 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
26/01Hanover 96 vs NirnbergDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
24/01/2024 13:07
Oba tima dobro su krenula u nastavku sezone u nemačkoj Cvajti, a njihov međusobni duel zakazan je za petak u 18.30.
Hanover

Tim sa severa Nemačke je gostovao u Elverzbergu prošlog petka i meč je završen, posle dosta preokreta, rezultatom 2:2. Za Hanover taj bod nema neki preveliki zančaj, ostao je u sredini tabele i sa solidnim zaostatkom i za trećeplasiranim timom, što znači da će navijači Hanovera, sva je prilika, i naredne sezone gledati drugoligaški fudbal. Nije lako vratiti se u Bundesligu, to su najbolje shvatili u Hamburgu jer kada je hamburger ispao iz elite, prvi put u svojoj istoriji, evo već pet punih godina ne može nazad. Hanover je u Bundesligi igrao u sezoni 2018/19, kada su ispali u Cvajtu i to zajedno sa sadašnjim rivalom  Nirnbergom, pošto su te dve ekipe zauzele poslednja dva mesta u Bundesligi.

Nirnberg

Tek su nešto bolji izgledi Nirnberga da se vrati u Bundesligu od onih koje ima Hanover. Dva boda više je bavarski tim osvojio od svog rivala sa severa, a trenutno su uspešiji samo zbog pobede u prošlom kolu nad Hanzom na svom terenu. Ekipu iz Roštoka su pobedili sa 3:0, što im je bila druga pobeda u prethodnih pet kola uz tri poraza. Nirnberg je trenutno na 7. mestu sa 27 osvojenih bodova, koiko ima i Paderborn ispred njih, a Hamburger, koji je trenutno treći, sakupio je sedam bodova više. Neće biti lako stići makar do baraža za Bundelsigu, a kamoli na jedno od dva prva mesta koja donose direktan plasman. Ali Cvajta je izuzetno izjednaćeno takmičenje i nekoliko vezanih pobeda mogle bi da Nirnberg katapultiraju u sam vrh tabele.

Predlog

Verovatni bi remi rastužio i jedne i druge, ali su šanse za trijumf u ovom duelu negde podjednake. Hanover se uzda u domaći teren, dok je Nirnberg u nešto boljoj formi. Letos je u Nirnbergu odigran spektakularan meč koji je završen rezultatom 2:2. I sada je prvi izbor igra na golove, a očekujemo da ih bude na obe strane, makar po jedan. Za GG kvota je 1.70 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.