Četvrtak, 25/01 - Fudbal, Holandija, KNVB kup
25/01USV Hercules vs CambuurUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
24/01/2024 19:01
Niželigaž Herkules će u okviru osmine finala nacionalnog kupa Holandije dočekati drugoligaša Kambur. Meč je na programu od 20 časova.
Herkules

Niželigaš Herkules je napravio svoejvrsnu senzaciju u prethodnoj rundi kupa kada su na nevjerovatan način eliminisali velikana Ajaks, rezultatom 3:2. Nakon tog istorijskog meča koji je odigran prije nešto više od mjesec dana, odigrali su samo još jedan meč u okviru prvenstva. U tom meču su remizirali sa ekipom Kamponga rezultatom 2:2, pa su trenutno na 11. mjestu četvrte lige sa svega 25 osvojenih bodova. Sa Kamburom se nikada ranije nisu sastajali.

Kambur

Drugoligaš Kambur je na svom putu do osmine finala eliminisao još jednog drugoligaša Dordreht u prethodnom kolu, pošto su slavili na gostovanju rezultatom 0:3. Prije toga uspiješno su eliminisali Mastriht rezultatom 4:1. U drugoj ligi su trenutno na 7. mjestu na tabeli sa 34 osvojena boda, a tokom čitave sezone igraju veoma efikasan fudbal. Najbolji su napad u prvenstvu sa 51. postignutim golom.

Prijedlog

Mišljenja smo da će i ovaj meč, kao i mnogi prethodni koje su ovi timovi igrali u svojim ligama, biti veoma efikasan. Prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.60 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.