Nedelja, 28/01 - Fudbal, Španija, La Liga
28/01Sevilja vs Osasuna1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
25/01/2024 05:22
U nedelju je na programu baš dosta veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sevilje i Osasune. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Sevilja

Kao što smo to dosta puta pomenuli, apsolutno niko pre početka sezone nije mogao da pretpostavi da će Andalužani imati ovoliko problema u La Ligi.
Naime, u ovom trenutku se Berberini nalaze na sedamnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, i kako sada stvari stoje stiče se utisak da Andalužanima predstoji velika borba za opstanak do kraja šampionata.
U prošlom kolu su izabranici Kike Sančes Floresa doživeli težak poraz na gostovanju kod Đirone, a taj duel je završen rezultatom 5:1.

Osasuna

Što se tiče Osasune, deluje da ni klub iz Pamplone ne igra onako dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone, kada je ova ekipa mimo svih očekivanja stigla do odličnog sedmog mesta na tabeli i plasmana u kvalifikacije za Ligu konferencije, gde je španski predstavnik nažalost eliminisan od Klub Briža.
U ovom trenutku se tim iz Pamplone nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je Osasuna u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak pet pogodaka, na svom stadionu savladala ekipu Hetafea, rezultatom 3:2.

Naš predlog

Sevilja više nema prava na kiks i mišljenja smo da će Andalužani nakon četiri uzastopna poraza u šampionatu konačno zabeležiti jedan trijumf, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.