Nedelja, 28/01 - Fudbal, Italija, Serija A
28/01Đenova vs Lecce1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/01/2024 05:30
Prvi meč nedeljnog programa 22. kola italijanske Serije A se igra na Marasiju gde će snage odmeriti Đenova i Leće. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 12 časova i 30 minuta.
Đenova

Fudbaleri Đenove igraju sjajno u dosadašnjem toku prvenstva, a svakako da je najbolji pokazatelj za to trenutno jedanaesto mesto na tabeli italijanske Serije A, uz čak osam bodova viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli i sva je prilika da će popularni Grifoni bez većih problema doći do opstanka u društvu najboljih, što naravno i jeste bio primarni cilj za ovu sezonu.
Inače, u prošlom kolu je Đenova odigrala još jedan dosta dobar meč i nastavila seriju nepobedivosti, a ovog puta je žrtva bila Salernitana koja je savladana rezultatom 1:2.

Leće

Nakon fenomenalnog starta Lećea, mora se priznati da nakon toga nismo videli previše od ove simpatične ekipe, a trenutno je situacija takva da se ovaj tim nalazi na četrnaestom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu, Leće ne zna za trijumf, a u tom periodu su Krstović i drugari samo jednom remizirali uz čak četiri poraza, što je svakako previše.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu protiv Juventusa, a taj duel je Stara dama rešila u svoju korist rezultatom 0:3.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme deluje zaista da će popularni Grifoni nastaviti sa sjajnim partijama i na ovom meču, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa jedinicom koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.