Četvrtak, 25/01 - Fudbal, Turska, Superliga
25/01Galatasaraj vs İstanbulsporUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
25/01/2024 05:37
U četvrtak je naravno nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to slučaj bio u prethodnih nekokoli dana, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Galatasaraja i Istanbula. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Galatasaraj

I pored enormnih ulaganja u letnjem prelaznom roku, aktuelni šampion Turske se u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Fenerbahče, koji ruku na srce ima i meč viška, pošto je ova ekipa sinoć uz dosta muke slavila na gostovanju kod Bašakšehira, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Inače, u prošlom kolu je Galata slavila na veoma teškom gostovanju kod Trabzona, a taj susret između dva poslednja šampiona Turske je tim iz Istanbula rešio u svoju korist rezultatom 1:5.

Istanbul

Svakako da će primarni cilj Istanbula biti opstanak u društvu najboljih, ali već sada možemo slobodno konstastovati da će to možda biti i nemoguć zadatak, pošto se trenutno ovaj klub iz prestonice Turske nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo deset osvojenih bodova.
To je trenutno za čak dvanaest bodova manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ovaj tim je doživeo dva poraza, dva remija i ostvario samo jedan trijumf i to baš u prošlom kolu na gostovanju kod Kajserija, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Sve osim sigurnog trijumfa Galatasaraja bi bilo ravno senzaciji, a deluje da će nam ovaj meč doneti i puno pogodaka, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.