Subota, 27/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
27/01Hofenhajm vs HajdenhajmUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
25/01/2024 12:09
Debitant u Bundesligi nastavio je sa dobrim partijama i u drugom delu sezone. U Sinshajmu gostuje u subotu u 15.30.
Hofenhajm

Početak sezone bio je odličan za tim iz malenog Sinshajma, a posebno je Hofenhajm bio uspešan kao gost, s obzirom da je dobio prvih pet utakmica na strani. Da su bar približno bili tako uspešni pred svojim navijačima sigurno bi odmah zauzeli lidersku poziciju, ovako su samo bili u vrhu. U poslednje dve utakmice u 2023. godini Hof je uzeo samo jedan bod, izgubili su od Lajpciga i remizirali sa Darmštatom. Na startu 2024. su dva puta uzastopno gostovali, prvo kod Bajerna a onda i Frajburga. Oba meča su izgubili a posebno je interesantno da su na ta poslednja četiri meča na svako primili po tri gola. Čak i unom remiju sa Darmštatom kada je bio 3:3 u Sinshajmu. Ipak, u odnosu na početak sezone sada igraju bolje kao domaćini, pa su bez poraza na poslednja tri meča sa dva remija i jednim trijumfom, onim protiv Bohuma. Inače taj trijumf nad bohumom im je jedini u oslednjih 9 kola.

Hajdenhajm

Gosti jesu debitanti u eliti ali su se, bar za sada, odlično snašli. S obzirom da su trenutno na 9. mestu to znači da su u gornjoj polovini tabele, mada je za njih najvažnije da opstanu u Bundesligi, a plasman i nije toliko bitan. Hajdenhajm je igrao jako zanimljive utakmice tokom jeseni, a tako nekako su nastavili i u drugom delu sezone. Prošlu godinu su okončali sa tri uzastopne pobede u prvenstvu, slavili su protiv Darmštata i Frajburga kući te protiv Majnca na strani. U naredna dva meč, odmah posle pauze, dva puta su igrali nerešen 1:1. Prvo u Kelnu a onda i sa Volfsburgom na svom terenu. Imaju 22 boda iz 18 utakmica i stvarno niko ne mođe da ima zamerke na njihov učinak u prvom delu svoje debitantske sezone u Bundesligi.

Predlog

Hofenhajm i Hajdenhajm su jedni pored drugih na tabeli s tim što ekipa iz Sinshajma ima dva boda više posle 18 kola. U prvom delu sezone Hof je slavio u Hajndenhajmu sa 3:2, a to je bio prvi zvanični, prvenstveni, susret između ova dva tima. I sada je Hofenhajm favorit ali se više ne sme potcenjivati ni sjajni Hajdenhajm. Naš predlog su golovi, obe ekipe se ističu efikasnošću, a na prbvom meču palo je čak pet golova. Sada je naš predlog 4+ sa kvotom 2.29 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.