Petak, 26/01 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
26/01Eindhoven vs MVVUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/01/2024 13:42
Tim Ajndhovena će u okviru 23. kola druge lige Holandije dočekati Mastriht. Meč je na programu od 20 časova.
Ajndhoven

Tim iz istoimenog grada je već dugo vremena u drugoj ligi i biće teško i ove godine napraviti neki iskorak. Trenutno su na 12. mjestu na tabeli sa 30 osvojenih bodova i mjesto u plejofu im izmiče za svega 4 boda. Nakon seriju dobrih rezultata nanizali su 2 poraza, a poslednjih je bio od na gostovanju kod ekipe Rode u prethodnoj rundi. Sa 28 primljenih golova imaju jedno od najboljih odbrana u ligi, ali sa 29 postignutih golova su jedan od najneefikasnijih timova.

Mastriht

Mastriht je samo bodom manje na 13. mjestu na tabeli i čini se da će i oni na kraju biti zadovoljni tim plasmanom. Tokom čitave sezone igraju veoma promljenjivo, a u poslednje vrijeme su značajno podigli formu. U poslednjih 5 mečeva su upisali čak 3 trijumfa, jedan remi i jedan poraz. U poslednjem kolu su slavili protiv mladog tima Utrehta rezultatom 3:0. Ove sezone su postigli i primili identičan broj golova - 34.

Prijedlog

Oba tima u poslednje vrijeme igraju veoma efikasne mečeve, a mišljenja smo da će tako nastaviti i u ovom meču. Prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.67 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.