Ponedeljak, 29/01 - Fudbal, Francuska, Liga 2
29/01Bordo vs AnžeDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
26/01/2024 13:13
U ponedeljak je naravno nešto slabija ponuda za klađenje, nego što je to bio slučaj u prethodna dva dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bordoa i Anžea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Bordo

Bordo godinama unazad ne uspeva da se vrati u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, a a to je naravno bio primarni cilj i pred početak ove sezone.
U ovom trenutku se nekadašnji šampion Francuske nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz 25 osvojenih bodova i kako sada stvari stoje deluje da je ovaj klub bliži borbi za opstanak, nego li za plasman u Ligu 1.
Inače, u prošlom kolu je slavni francuski tim slavio na svom stadionu protiv Valensijena, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Anže

Što se tiče Anžea, ovaj tim je trenutno stacioniran na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Okser, a ono što treba napomenuti je da će na kraju ovogodišnjeg izdanja Lige 2, dve najbolje prvoplasirane ekipe izboriti plasman u Ligu 1.
Na poslednjih pet mečeva lider na tabeli je ostvario četiri trijumfa, uz samo jedan poraz.
U prošlom kolu je Anže slavio na svom stadionu u jednom sjajnom meču protiv Kevaja, a na tom duelu smo videli čak pet pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:2.

Naš predlog

Bordo igra dosta slabije nego što smo svi očekivali, dok se Anžeu za sada nema šta prigovoriti.
Utisak je da će i jedna i druga ekipa dati sve od sebe da slavi na ovom susretu, pa je vrlo moguće da i jedni i drugi postignu makar po jedan pogodak, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.