Ponedeljak, 29/01 - Fudbal, Rumunija, Liga I
29/01CFR Cluj vs Voluntari1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/01/2024 13:32
Rumunsko prvenstvo je do sada donelo nekoliko fenomenalnih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali meč između Kluža i Voluntarija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Kluž

Kluž ne igra onako kako su sto svi očekivali, pošto se jedan od najtrofejnijih rumunskih klubova trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani FCSB.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu, nekadašnji šampion Rumunije je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan izuzetno loš meč na gostovanju kod Botošanija, na kom je ova ekipa slavila sa 1:0.

Voluntari

Što se tiče Voluntarija, sigurno je da će primari cilj ovog kluba biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz deset bodova viška od poslednjeplasiranog Botošanija, međutim, ne treba zaboraviti da će na kraju regularnog dela prvenstva timovi koji budu plasirani od sedmog do šesnaestog mesta igrati plej-aut.
Inače, u prošlom kolu je Voluntari odigrao jedan solidan meč i na svom stadionu remizirao protiv Ocelula, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi možda bilo i previše kada Kluž ne bi slavio ni na ovom meču, pa vam zato toplo preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.