Nedelja, 28/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
28/01Borusija Dortmun vs BohumUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/01/2024 19:30
Milioneri su odlično otvorili drugi deo sezone ali je i Bohum bio uspešan. Meč na Signal Iduna parku igra se u nedelju od 17.30.
Dortmund

Borusija je u lošem raspoloženju, bar što se Bundelsige tiče, otišla na praznični odmor. Pre prvenstvene pauze imali su šest vezanih utakmica bez pobede, u tri takmičenja. Iz domaćeg kupa su ispali od Štutgarta ali su zato osvojili prvo mesto u teškoj grupi Lige šampiona, završili je ispred PSŽ-a, Milana i Njukasla i samo taj učinak je na klupi ostavio Edina Terzića. Milioneri će ubrzo imati dvomeč sa liderom holandskog prvenstva PSV-om u osmini finala Lige šampiona i šanse da se nađu među 8 najuspešnijih uopšte nisu male. Optimizam podiže i start u 2024. godini, dva meča na strani u Bundesligi i dve pobede su iza Borusije. Prvo su Pobedili u Darmštatu sa 3:0 a onda još ubedljivije u komšijskom Kelnu 4:0. Trku za Salataru su verovatno izgubili, za nju će se boriti Bajer i Bajern, a njima ostaje bitka sa Štutgartom i Lajpcigom za preostala dva mesta u Ligi šampiona.

Bohum

U prva dva kola u 2024. godini Bohum je bio domaćin. Radilo o poslednjem kolu prve polusezone i prvom u drugoj. Na prvom protiv Verdera igrali su nerešeno 1:1, a onda su naparvili malo iznenađenje i pobedili Štutgart minimalnim rezultatom. Sa ta 4 boda Bohum je dosta odmakao od zone ispadanja, a opstanak je i ove sezone jedini cilj ovog kluba. Od prvog tima u ovoj zoni imaju 8 bodova više i nema razloga ni za kakvu paniku, bar za sada. Bohum je bio neprijatan po Dortmund na svom terenu u ove dve sezone. U prošloj ih je možda koštao i titule jer je meč okončan remijem 1:1 tri kola pre kraja prvenstva, kada se očekivao siguran trijumf Milionera. Ni ove sezone Borusija nije pobedila u Bohumu, opet je bilo 1:1, samo je sada meč odigran na početku prvenstva već u 2. kolu.

Predlog

Nije samo Bohum kriv što Salatara nije završila u Dortmundu prošle sezone. Naviše suu krivi fudbaleri Borusije, koji nisu uspeli da pobede Majnc na svom stadionu u poslednjem kolu. Ko zna kada će im se ponovo ukazati takva šansa. Očekujemo da protiv Bohuma nastave sa dobrim igrama i davanjem golova, pa je naš predlog domaćin daje bar tri gola na meču. Za T13+ kvota je 2.10 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.