Sreda, 31/01 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
31/01Šefild Venzdej vs VotfordDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
29/01/2024 17:28
Zbog nastupa u FA kupu prošlog vikenda, Sove i Stršljenovi će svoj meč 29. kola odigrati u sredu od 20.45.
Šefild Venzdej

Ne stoji dobro tim iz Jorkšira na tabeli Čempionšipa. Nalaze se na pretposlednjem mestu sa samo 22 boda iz 28 utakmica i ispod njih je jedino Roteram Junajted. Znajući da u Ligu 1 ispadaju tri ekipe, za Sove će svaki naredni meč biti kvalifikacioni, pogotovo jer rivali ispred njih polako odmiču. Da sve bude komplikovanije, polse remija u FA kupu protiv Koventrija očekuje ih novi meč sa ovim timom, protiv koga su igrali dva puta u dva prethodna vikenda, prvo u prvenstvu a onda i u kupu, a već 6. februara očekuje ih ponovljeni meč FA kupa u Koventriju. Mada im je prvenstvo prioritet, Šefild se neće tako lako odreći ni mogućnosti da prođe dalje u najstarijem fudbalskom takmičenju na svetu, pa da na taj način eventualno ugosti i nekog od premijerligaša u narednim utakmicama.

Votford

Kao i Šefild i Stršljenovi će morati na popravni u FA kupu. Oni su na svom terenu ugostili Sautempton i posle 1:1 čeka ih ponovljeni meč na Sent Merisu u Sautemptonu. Ipak, Votfordu je lakše da se nadmeće u kupu jer su u prvenstvu daleko od opasne zone, nalaze se na 10. mestu i imaju samo tri boda manje od poslednjeg tima u zoni plasmana u plej-of. Ulazak u doigravanje je i kraljni cilj Stršnjenova, s obzirom da su prva dva mesta rezervisana za dve ekipe iz kvarteta Lester, Ipsvič, Sautempton i Lids. Dve od te četiri će u plej-of a ostaju onda još dva upraženjena mesta. Votford se nada jednom, ali ako i ne uspeu u tome ništa strašno, Čempionšip je ove sezone jači nego ikad.

Predlog

Ova dva tima sastala su se u Votfordu krajem oktobra i domaćin je tada slavio minimalan trijumf. U poslednje vreme Stršljnovi su u odličnoj formi i za poraz ne znaju u 2024. godini. Ipak, Šefild ima ogroman motiv, pa je naš predlog za ovaj duel igra gol-gol, pošto računamo da će oba tima igrati na pobedu. Za GG kvota je 1.72 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.