Utorak, 30/01 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
30/01Klub Briž vs KortrijkUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
29/01/2024 18:42
U utorak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Klub Briža i Kotrijka. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Klub Briž

Klub Briž se u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli belgijskog šampionata, uz čak dvanaest poena manjka u odnosu na prvoplasirani Sen Žilo, koji je u veoma lepoj situaciji kada je u pitanju borba za naslov prvaka.
Klub Briž u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou, pa je tako jedan od najtrofejnijih belgijskih klubova na pet poslednjih mečeva u prvenstvu ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je inače ova ekipa slavila na gostovanju kod Šarloe, kada je bilo 1:4.

Kortrijk

Kortrijk je u ovom trenutku stacioniran na poslednjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje stiče se utisak da je ovaj tim verovatno i najozbiljniji kandidat da se na kraju prvenstva preseli u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva u belgijskom šampionatu, ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Ruku na srce, na poslednja dva meča Kortrijk ne zna za poraz, a nakon pobede na gostovanju kod Standarda kada je bilo 0:1, "fenjeraš" je u prošlom kolu remizirao na domaćem terenu protiv Leuvena kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Domaćin je apsolutni favorit na ovom duelu, koji nam po našem mišljenju može doneti i veliki broj pogodaka zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.