Utorak, 30/01 - Fudbal, Švajcarska, Super League
30/01Winterthur vs Bazel1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/01/2024 18:52
Švajcarsko prvenstvo nam je do sada donelo pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vintertura i Bazela. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Vintertur

Vintertur se u ovom trenutku nalazi na sedmom mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa do kraja šampionata boriti za plasman u doigravanje, pošto je poznato da će na kraju regularnog dela prvenstva šest najbolje prvoplasiranih ekipa na tabeli izboriti plasman u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu, Vintertur je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Lozane, kada je bilo 1:3.

Bazel

Malo ko je pre početka švajcarskog šampionata mogao da pretpostavi da će Bazel imati ovoliko problema.
Naime, trenutno se jedan od najtrofejnijih švajcarskih klubova i nekadašnji šampion ove zemlje nalazi na katastrofalnom desetom mestu na tabeli, ruku na srce uz osam bodova viška u odnosu na Lozanu, koja se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Bazel u jednom od najvećih derbija švajcarskog fudbala uspeo da savlada prvoplasirani Jang Bojs na svom terenu, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

U veoma lepom raspoloženju fudbaleri Bazela dolaze na ovaj duel protiv Vintertura, pogotovu što je nekadašnji šampion Švajcarske u prošlom kolu savladao favorizovani Jang Bojs.
Ruku na srce, i Vintertur igra sjajno u poslednje vreme, ali ovog puta prednost ipak dajemo gostujućoj ekipi pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.