Sreda, 31/01 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
31/01Leuven vs GenkDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
29/01/2024 22:52
U sredu se nastavljaju mečevi belgijskog šampionata, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Leuvena i Genka. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Leuven

Fudbaleri Leuvena igraju jako loše ove sezone i kako sada stvari stoje vrlo je moguće da ovaj tim na kraju šampionata ispadne u niž rang.
U ovom trenutku se Leuven nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo osamnaest osvojenih bodova, što je trenutno za tri boda manje u odnosu na ekipe koje se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je inače Leuven odigrao jedan dobar meč i remizirao na gostovanju kod Kotrijka, kada nije bilo pogodaka.

Genk

Što se tiče Genka, ovaj tim igra ispod očekivanja u ovogodišnjem izdanju belgisjkog šampionata, o čemu nam najbolje svedoči podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz čak šesnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Rojal Union.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Genk je ostvario dva trijumfa, isto toliko remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Sent Trudena, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Leuven u poslednje vreme igra dosta bolje nego na početku šampionata, a kako se Genk do sada nije proslavio na strani, mišljenja smo da domaća ekipa neće doživeti poraz na ovom duelu pa vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.