Četvrtak, 01/02 - Fudbal, Argentina, Primera
01/02Belgrano vs San LorencoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
29/01/2024 23:07
Sezona u Argentini je započela proteklog vikenda, i to sa utakmica prvog kola Liga Kupa, a već od utorka nas očekuju mečevi drugog kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Belgrana i San Lorenca koji je zakazan za 23:15h.
Belgrano

Belgrano se nije proslavio u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa, pošto je ova ekipa poražena na svom stadionu od Estudijantesa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Priliku za popravni ovaj tim će imati protiv San Lorenca, koji godinama unazad ne blista na strani.
Inače, jedini pogodak na tom duelu delo je Mankuza u četvrtom minutu sudijske nadoknade, što nam pokazuje da Belgrano nije imao sreće u premijernom kolu Liga Kupa.

San Lorenco

San Lorenco je u prvom kolu imao baš težak zadatak, pošto im je voljom žreba gostovala ekipa Lanusa.
Taj duel je San Lorenco, koji godinama unazad igra dosta tvrdo na domaćem terenu, izgubio, a krajnji rezultat je bio 0:2.
Prvi deo igre je završen bez pogodaka, a u drugom poluvremenu je su gosti uspeli da postignu dva pogotka, i to u završnoj fazi utakmice, konkretno u 86., ali i prvom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Deluje da će i jedna i druga ekipa dati sve od sebe da se iskupi svojim navijačima za poraz u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Liga Kupa, što nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.