Sreda, 31/01 - Fudbal, Grčka, Greece Cup
31/01Atromitos Athinon vs PanatinaikosDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
30/01/2024 00:46
Ekipa Atromitosa će u okviru revanš utakmice četvrtfinala kupa Grčke dočekati Panatinaikos. Meč je na programu u srijedu od 18 časova.
Atromitos

Tim koji sa klupe predvodi Saša Ilić je od njegovog dolaska prosto proigrao i nevjerovatno je na kakav način igraju sa velikanima u Grčkoj. Samo je AEK uspio da ih savlada i to prilično ubjedljivo, čime su prekinuli niz od 11 mečeva bez poraza. Nakon tog poraza su trijumfovali u prvom meču četvrtfinala protiv Panatinaikosa i to usred Atine! Nakon tog meča upisali su poraz od Asterasa prije svega par dana rezultatom 3:1. Ovaj meč će biti veoma značajan za njih i očekujemo da od starta krenu maksimalno motivisano.

Panatinaikos

Odlaskom Jovanovića sa klupe mnogi su Panatinaikos vidjeli kao najvećeg gubitnika, a vrijeme će pokazati da li u tome ima istine. Nakon tog otpuštanja trenera su izbacili Olimpijakos u kupu, međutim u poslednja 2 meča su upisali 2 poraza. Prvo od Atromitosa i to na svom terenu, pa će u ovom meču morati da jure zaostatak od jednog gola. Za vikend su poraženi od PAOK-a u okviru domaćeg prvenstva, pa su i tamo izgubili prvo mjesto na tabeli.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Panatinaikos krenuti ofanzivno od prvog minuta, te da će ovo biti jedan efikasan meč. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.