Sreda, 31/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
31/01Rio Ave vs EstorilUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
30/01/2024 01:08
Ekipa Rio Avea će u okviru 19. kola Lige Portugala dočekati Estoril. Meč je na programu u srijedu od 19 časova i 45 minuta.
Rio Ave

Ekipa Rio Avea je nakon 18 odigranih mečeva na 16. mjestu na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova, te se tako nalaze u opasnoj zoni. U poslednjih 5 kola su upisali 2 poraza, 2 remija i 1 trijumf. Poslenje kolo donijelo je remi sa ekipom Čavesa rezultatom 0:0. Sa 19 postignutih golova su jedna od najenefikasnijih ekipa u ovoj ligi, a prethodni meč između ove dvije ekipe je završen slavljem gostiju rezultatom 2:0.

Estoril

Ekipa Estorila ove sezone igra veoma lepršav i ofanzivan fudbal, što možda mnogim ljubiteljima promaklo. Ta igra im u prvenstvu nije donijela mnogo toga, pošto su trenutno sa 17 osvojenih bodova na tek 15. mjestu na tabeli i smiješi im se borba za opstanak. Vezali su 3 uzastopna poraza, a poslednji trijumf u prvenstvu su upisali 30. decembra. Ostvarili su ogroman uspijeh plasmanom u finale Liga kupa, eliminišući Benfiku, međutim u finalu su poraženi od Brage na penale.

Prijedlog

Mišljenja smo da će ovo biti jedan veoma efikasan meč, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.77 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.