Petak, 02/02 - Fudbal, Argentina, Primera
02/02Boka Juniors vs Sarmijento1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/01/2024 20:06
Pre nekoliko dana je počelo novo izdanje argentinskog Liga Kupa, a već sredinom ove nedelje su na programu mečevi drugog kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Sarmijenta, koji je na programu u 23.00h.
Boka Juniors

Prošla sezona je za Boku Juniors bila ispod svih očekivanja, a poražavajuće zvuči podatak da argentinski velikan nije uspeo da se plasira u Kopa Libertadores.
Primarni cilj će ovog puta naravno biti titula šampiona Argentine, što neće biti nimalo lak zadatak.
U prvom kolu argentinskog Liga Kupa, tim sa Bombonjere je samo remizirao na gostovanju kod Platensea, kada nije bilo pogodaka.

Sarmijento

Sarmijento takođe ima velike ambicije ove sezone, a ako se po jutru dan poznaje, moglo bi ovo da bude jedno veoma uspešno izdanje Liga Kupa, po ovu ekipu.
U prvom kolu je Sarmijento uspeo da izvuče bod na veoma teškom gostovanju kod Tigrea, koji zaista retko gubi na svom terenu.
Taj susret je završen bez pogodaka, uz konstataciju da je domaćin bio daleko bolji rival, ali na veliku sreću fudbalera Sarmijenta, Tigre nije uspeo da iskoristi niti jednu od mnogobrojnih šansi na ovom duelu.

Naš predlog

Boka Juniors će dati sve od sebe da na svom terenu trijumfalno započne ovogodišnje izdanje Liga Kupa, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.