Četvrtak, 01/02 - Fudbal, Kipar, 1st Division
01/02AEL vs Nea SalamisDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
31/01/2024 15:23
Domaći tim je u očajnoj formi i već sada je ztvorio vrata plej-ofa. Utakmica vanrednog kola u kome dočekuju ekipu Nea Salamis igra se u četvrtak u 18. časova.
AEL Limasol

Znao je AEL za mnogo bolje sezone, ovaj tim je i bivši šampion Kipra i ekipa koje je igrala značajnu ulogu i u Evropi. Ove sezone igraju vrlo slabo, iz 20 odigranih utakmica sakupili su isto toliko bodova, a bez pobede su na poslednjih pet utakmica. Malo orabrenje može biti činjenica da su prekinuli niz od četiri uzastopna neuspeha u prethodnom kolu kada su remizirali sa Ahnasom. Ipak, daleko je to od dobrog, rival je bio tim koji je ispod njih na tabeli, pa je veliko pitanje da je tim remijem kriza tima iz Limasola samo produblejna. Poslednju pobedu AEL je ostvario još 17. decembra prošle godine. Ukupno su sakupili 6 trijufma i dođiveli čak 12 poraza do sada.

Nea Salamis

Ekipa iz Larnake je doživela ubedljiv poraz na svom terenu u prošlom kolu. Igrali su protiv APOEL-a i izgubili sa 4:0. Pre tog poraza Nea Salamis je imao dobar niz rezultata i dobio je četiri utakmice u šest prvenstvenih rundi. Pokušaće ovaj tim da se domogne 6. pozicije i tako igra u plej-ofu, što bi za njih bio veliki uspeh, ali i da ne uspeju da ugrabe tu poziciju, sumnjamo da će im opstanak biti ugrožen, a to je za njih najvažnije. Zanimljivo je da u poslednje vreme igraju mnogo bolje kada gostuju, nisu poraženi na četiri poslednje utakmice na strani, a u seriji su od tri uzastopne pobede, slavili su redom protiv Apolona, Ahnasa i Karmiotise.

Predlog

Ovo je drugi ovosezonski okršaj ova dva tima, u prvom je Nea Salamis slavio u Larnaki sa 2:1, a sada je prednost domaćeg terena na strani AEL. To bi moglo da bude presudno, s obzirom da su timovi podjednakog kvaliteta, što pokazuje i tabela. Trenutno je Nea Salamis na 8. a AEL na 9. mestu, ali je bodovna razlika povelika i na strani je Nea Salamisa za čak 11 bodova. Naš predlog je igra gol-gol, koja je u duelima ova dva tima skoro pa redovna. Za GG se dobija koeficijent 1.72 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.