Petak, 02/02 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
02/02Emmen vs EindhovenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
31/01/2024 18:24
Ekipa Emena će u okviru 24. kola druge lige Holandije dočekati Ajndhoven. Meč je na programu u petak od 20 časova.
Emen

Ekipa Emena je imala ozbiljne pretenzije na ulazak u elitni rang. Međutim serija od 5 uzastopnih poraza je mnogo poremetila ekipu, koja je do te serije bila visoko pozicionirana na tabeli. Trenutno su sa 32 osvojena boda na 10. mjestu na tabeli, što je i dalje 2 manje od mjesta koje vodi u plejof za ulazak u Erediviziju. U poslednjem kolu su poraženi od Den Haga rezultatom 3:0, što je bio njihov 8 poraz u sezoni.

Ajndhoven

Tim iz istoimenog grada je sa 30 osvojenih bodova na 10. mjestu na tabeli, a u poslednjih 5 kola su upisali 3 poraza (uzastopna), remi i pobjedu. Poslednje kolo je za njih bi bilo veoma bolno, pošto ih je poraz od Mastrihta na domaćem terenu (0:3), značajno udaljio od mjestau plejofu, koji je svakako bio cilj ove sezone. Ove sezone su upisali 7 pobjeda, 9 remija i 7 poraza. Postigli su 29 golova, a primili 31 gol, što i nije toliko loše uzimajući u obzir učinak ostalih ekipa.

Prijedlog

Kao i većina mečeva u Holandiji, tako i ovaj po nama ima potencijal za raspucavanje. Prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.65 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.