Petak, 02/02 - Fudbal, Francuska, National
02/02Nansi vs Cholet1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/02/2024 17:02
Francuska treća liga nam je do sada donela baš dosta uzbuđenja, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nansija i Šolea. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Nansi

Fudbaleri Nansija igraju na veoma visokom nivou u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je podatak što je ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila isto toliko trijumfa.
Trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na petom mestu na tabeli i očekuje se da ova ekipa u narednom periodu napadne jednu od prve dve pozicije, koje na kraju šampionata donose plasman u Ligu 2.
Inače, u prošlom kolu je Nansi slavio na gostovanju kod Epinala, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Šole

Što se tiče Šolea, nakon osamnaest odigranih mečeva ova ekipa se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje vrlo lako se može dogoditi da ovaj tim gledamo sledeće sezone u četvrtoj ligi, što bi svakako bila prava katastrofa.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu, Šole je ostvario samo jedan trijumf uz čak četiri poraza.
U prošlom kolu je ovaj tim odigrao solidan meč na domaćem terenu protiv osmoplasiranog Viljefranša, a taj duel je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Smatramo da će Nansi nastaviti sa sjajnim partijama i da će ova ekipa slaviti i na ovom duelu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.