Subota, 03/02 - Fudbal, Mađarska, NB I
03/02Várda SE vs Ferencváros1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
02/02/2024 02:37
Ekipa Kisvarde će u okviru 18. kola OTP lige dočekati Ferencvaroš. Meč je na programu od 15 časova.
Kisvarda

Imaće ekipa Kisvarde dosta posla u nastavku sezone, pošto su trenutno na poslednjem mjestu na tabeli sa svega 14 osvojenih bodova iz 17 odigranih mečeva. U poslednjih 5 mečeva prije odlaska na zimsku pauzu, podigli su formu i upisali 2 trijumfa, 1 remi i 2 poraza. U poslednjem kolu su savladali Ujpešt rezultatom 4:0 i tako najavili nešto bolja izdanja u drugom dijelu sezone. Sa 19 postignutih golova su drugi najlošiji napad u ligi. Na pripremama su odigrali 5 mečeva i nisu izgubili nijedan.

Ferencvaroš

Šampion Mađarske je na zimsku pauzu otišao kao drugoplasirana ekipa na tabeli, sa 33 osvojena boda iz 17 utakmica i bodom manje od prvoplasiranog Pakšija. Ekipa Dejana Stankovića je poražena u direktnom duelu sa konkurentom za titulu, da bi potom u poslednjem kolu slavili protiv Zalegersžega rezultatom 3:0. U generalnoj probi na pripremama su poraženi od Viktorije iz Plzenja rezultatom 1:3, a u prvom meču ove protiv Kisvarde slavili su na svom stadionu sa 1:0.

Prijedlog

Mišljenja smo da gosti imaju kvalitet da nastavak sezone otvore trijumfom, pa vam predlažemo dvojku po kvoti 1.50 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.