Nedelja, 04/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
04/02Monako vs AvrUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
02/02/2024 13:30
Posle remija na Velodromu Kneževi bi trebalo da imaju lakši posao protiv ekipe Avra. Meč se igra u nedelju od 13 časova.
Monako

Kneževi su pali na četvrto mesto a ono ne donosi direktan plasman u Ligu šampiona, pto je primarni cilj ovog kluba. Naravno, do kraja sezone ostalo je još mnogo da se igra, pa bi Monako, hipotetički, mogao da pojuri i titulu a ne samo plasman u elitno evropsko takmičenje. Od vodećeg PSŽ-a u ovom momentu imaju dvocifren broj bodova manje i, realno, teško da će to uspeti da nadoknade, ali zato im Nica, koja je druga, beži 4, a trećeplasirani Brest samo jedan bod. Na velikom iskušenju bio je Monako u Marseju u prošlom kolu. Bio je to okršaj sa direktnim konkurentom u bici za Ligu šampiona, a meč je završen rezultatom 2:2. Inače Monako ima velikih problema sa odsustvom fudbalera, neki su na Afričkom kupu nacija i Azijskom kupu, a nekolicina je povređena.

Avr

Gosti su se proletos vratili u eliti posle pune decenije u Ligi 2. Uzimajući u obzir i tu činjenicu mora se priznati da se Avr dobro snašao. Posle 19 odigranih utakmica klub iz druge francuske luke po veličini nalazi se na 11. mestu sa 23 osvojena boda, a jedini cilj u povratničkoj sezoni je obezbeđivanje opstanka. Pored dobrih igara u Ligi 1 tim Avra je izborio i plasman u osminu finala Kupa Francuske. U toku januara su eliminisali dva rivala, oba iz Lige 2, prvo Kaen a onda i Šatoru. U prvenstvu su u 2024. godini odigrali samo dve utakmice, pobedili su Lion i remizirali u prošlom kolu u Lorijanu. Zanimljivo je da su na ta dva meča davali po tri gola.

Predlog

Monako ne sme da dozvoli nikakv iznenađenje protiv tima sa severo-zapada zemlje. U prvom delu sezone meč u Avru je okončan bez golova, što je svakako bilo iznenađenje, ali se sada igra u Monte Karlu a Monako je uvek favorit i protiv jačih timova od Avra. Golovi su prva opcija a očekujemo da Kneževi daju makar dva. Za T12+ kvota je 1.55 u kladionici MaxBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.