Nedelja, 04/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
04/02Mančester Junajted vs Vest HemDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
02/02/2024 13:52
Crveni đavoli su slavili posle drame u Vulverhemptonu i u borbi za 6. mesto ekaju Vest Hem u nedelju od 15 časova.
Mančester Junajted

Svašta se dešavalo u Viulverhemptonu u četvrtak uveče. Junajted je imao i 2:0 i 3:1, a onda je do pobede došao golom u 97. minutu. Još jednom se pokazalo da je odbrana slabiji deo tima sa Old Traforda, pa nije čudo da Crvenim đavolima često treba dosta golova da bi došli do pobede. Protiv Totenhema su dali dva i to nije bilo dovoljno za tri boda, a čak je i Njuport uspeo da postigne dva gola protiv Junajteda u FA kupu. Sada su na 7. mestu, imaju osam bodova manje od poslednjeg tima u zoni plasmana u Ligu šampiona, što i jeste kraljni cilj za ovu sezonu ekipe iz Mančestera. Neće biti lako sustići Totenhem, Aston Vilu ili eventualno Arsenal. Ispred njih je i Vest Hem, ali Čekišari imaju samo bod više i mogli bi se prestići već posle ovog međusobnog meča. Junajted je bez poraza u 2024. godini ali su samo četiri puta i izlazili na teren. U Premijer ligi su remizirali sa Totenhemom i pobedili Vulverhempton, dok su u FA kupu slavili protiv Vigana i Njuporta.

Vest Hem

Ekipa Dejvida Mojesa je ostala bez pobede u duelu sa Bornmutom pred svojim navijačima i to bi moglo da se shvati kao neuspeh. Istina, dozvolio je Vest Hem gostima da povede već na startu, kada je Solanke iskoristio nesporazum u odbrani Čekićara i nije lako kada krenete uiz minusa. Bio je to peti uzastopni meč bez pobede za Vest Hem, još ne znaju za trijumf u 2024. godini, ali su samo jednom i izgubili. Pored poraza od Bristol Sitija u FA kupu Čekićari su igrali nerešeno sa istim timom u prvom meču, kao i sa Brajtonom, Šefild Junajtedom i Bornmutom u Premijer ligi. Trenutno su na 6. mestu ali sa 7 bodova zaostatka za Aston Vilom koja je prvi tim ispred njih na tabeli. Vest Hem je bio prvi u grupi u Ligi Evrope i čeka svog rivala u osmini finala ovog takmičenja. To tih mečeva pokušaće da smanje zaostatak za timovima iz zone plasmana u evropske kupove u prvenstvu, ali je pred njima težak raspored.

Predlog

U prvom delu sezone Vest Hem je u Londonu slavio protiv Mančester Junajteda sa 2:0. Međutim, Čekićari nisu slavili na Old Trafordu još od 2007. godine, skoro punih 17 godina. U međuvremenu je Vest Hem pobeđeivao ovde u EFL kupu, ali to takmičenje ne može se porediti sa ligaškim. Nismo ovog puta ubeđeni u trijumf Junajteda i pored toga što su slavili protiv Vest Hema u prethodne tri sezone kao domaćini. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.