Nedelja, 04/02 - Fudbal, Italija, Serija A
04/02Torino vs SalernitanaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
03/02/2024 13:35
U nedelju je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Torina i Salernitane. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova i 30 minuta.
Torino

Fudbaleri Torina igraju sjajno u poslednje vreme, pa su tako popularni Bikovi na tri poslednja meča u Seriji A ostvarili dva trijumfa uz jedan remi.
U ovom trenutku se izabranici Ivana Jurića nalaze na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji, gde je ovoj ekipi objektivno i mesto, kada se sve sabere i oduzme.
Inače, u prošlom kolu je Torino ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Kaljarija, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Salernitana

Ekipa Salernitane igra jako loše ove sezone i kako sada stvari stoje gotovo je izvesno da ćemo ovaj tim sledeće sezone gledati u drugom po kvalitetu rangu italijanskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se klub iz Salerna nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli uz samo dvanaest osvojenih bodova, a da stvari budu još gore, Salernitana je na četiri poslednja susreta u Seriji A, doživela isto toliko poraza.
Poslednji u nizu desio se u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Rome kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Sve osim pobede Torina bi bilo veliko iznenađenje, ali sva je prilika i da bi ovo mogao da bude jedan duel sa dosta pogodaka, zbog čega savetujemo igru 3+ uz kvotu 2.18 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.