Nedelja, 04/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
04/02Čelsi vs VulverhemptonDa postigne pogodak - Gosttip: Da
8 / 10 Ulog
03/02/2024 13:46
Premijer liga nam je u prethodnih nekoliko kola donela dosta sjajnih mečeva, a svakako da se to očekuje i od duela između Čelsija i Vulverhemptona. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Čelsi

Ponovo su čelni ljudi Čelsija uložili neverovatna finansijska sredstva u ekipu, a to se ni najmanje nije vratilo, pošto se u ovom trenutku tim iz Londona nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji, i ako se po jutru dan poznaje, vrlo lako se može desiti da Plavce ponovo ne gledamo u nekom od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu su izabranici Maurisija Poketina, koji za sada nimalo nije unapredio igru Čelsija, poraženi na gostovanju kod Liverpula, a taj duel je završen rezultatom 4:1.

Vulvs

Vulverhempton je trenutno stacioniran na jedanaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na desetoplasirani Čelsi, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Popularni Vukovi su na pet poslednjih mečeva u najkvalitetnijoj ligi na svetu ostvarili tri trijumfa, jedan remi, i jedan poraz, i to u prošlom kolu na domaćem terenu od Mančester Junajteda, u jednom spektakularnom susretu koji je završen rezultatom 3:4, uz konstataciju da su gosti do trijumfa stigli nakon gola u sedmom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Čelsi igra jako promenljivo ove sezone, a ono što je u poslednje vreme i te kako karakteristično za ovu ekipu su mečevi sa velikim brojem pogodaka, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa sjajnom kvotom 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.