Nedelja, 04/02 - Fudbal, Švajcarska, Super League
04/02Lucern vs St. GallenDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
1 / 10 Ulog
03/02/2024 15:49
Ekipa Lucerna će u okviru 22. kola Super lige Švajcarske ugostiti ekipu Sent Galena. Meč je na programu od 16 časova i 30 minuta.
Lucern

Dobra igra Lucerna tokom čitave sezone, a naročito u poslednjih par nedelja prouzrokovala je visok plasman na tabeli. Sa 31. osvojenim bodom nalaze se na 5. mjestu na tabeli, 5 bodova manje od današnjeg protivnika. Nakon serije loših rezultata upsijeli su da upišu 2 uzastopna trijumfa, što ih je značajno razdrmalo i uzdiglo na tabeli. U poslednjem kolu su slavili protiv Lusena u gostima rezultatom 0:3, što je bio njihov 9 trijumf ove sezone.

Sent Galen

Dugo je Sent Galen bio i na prvom mjestu na tabeli ali su lošiji rezultati u poslednjih 5 kola prouzrokovali da padnu na 3. poziciju. U poslednjih 5 mečeva su upisali 3 poraza i 2 trijumfa, dok se trenutno nalaze u nizu od 2 uzastopna poraza. U poslednjem kolu su uslijed velikog broja izostanaka bitnih igrača, poraženi od Serveta 0:2, a odavno do tog meča nismo vidjeli meč na njihovom stadionu u kom nisu uspijeli da postignu makar jedan pogodak.

Prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići makar po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.60 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.