Ponedeljak, 05/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
05/02Casa Pia vs Boavista1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/02/2024 11:52
U ponedeljak je nešto skromnija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Kasa Pije i Boaviste. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21:15h.
Kasa Pija

Kasa Pija je u prošlom kolu doživela pravu katastrofu na gostovanju kod Sportinga, pošto je taj meč tim iz Lisabona dobio rezultatom 8:0.
Svakako da će biti teško oporaviti se od te blamaže, međutim, generalni utisak kada je ova sezona u pitanju i nije tako loš, pošto se trenutno ovaj tim nalazi na trinaestom mestu na tabeli.
Naravno, primarni cilj će i ovog puta biti opstanak u Primeiri, a treba napomenuti da je pre tog teškog poraza od Sportinga ekipa Kasa Pije izgubila i od Farensea na svom stadionu sa 1:3.

Boavista

Poznato je da je Boavista nekad igrala grupnu fazu Lige šampiona, međutim, poslednjih godina ovaj tim ni blizu ne igra tako dobro.
U ovom trenutku se klub iz Porta nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na Kasa Piju kod koje između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Boavista je ostvarila jedan trijumfa, jedan remi i tri poraza. Inače, u prošlom kolu je klub iz Porta poražen na svom stadionu od Portimonensea sa 1:4.

Naš predlog

Svakako da će fudbaleri Kasa Pije dati sve od sebe da se iskupe svojim navijačima za onu katastrofu u prošlom kolu od Sportinga, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.