Ponedeljak, 05/02 - Fudbal, Španija, Segunda
05/02Real Zaragoza vs Sporting Hihon1X2tip: X
7 / 10 Ulog
04/02/2024 14:16
U poslednjoj utakmici 25. kola španske Segunde Saragosa na svojoj La Romaredi dočekuje Sporting iz Hihona. Utakmica se igra u ponedeljak u 20.30.
Saragosa

Nakon odličnog starta ekipa Saragose je naglo popustili i sada je u sredini tabele sa 33 osvojena boda, čak 13 manje od vodećeg Leganesa. Španska Segunda je vrlo izjednačeno takmičenje i nijedna ekipa ne može sa sigurnošću da tvrdi da će se plasirati u La Ligu, mada to priželjkuje barem polovina lige. U Saragosi se nadaju da mogu makar do baraža. U ovom meometnu šestoplasirani tim, a to je upravo Sporting iz Hihona, beži im 6 bodova i to nije razlika koja se ne može stići, a može se prepoloviti već nakon ovog međusobnog duela. Tim sa La Romarade je izgubio samo jednom u poslednjih pet kola pa bi se moglo reći da im se forma popravlja.

Hihon

Crneno -beli iz Asturije opet su u vrhu tabele ali nikako da se i vrate u elitu, pa već odavno tavore u drugoj ligi. Ova sezona je jako zanimljiva, čak desetak timova imaju sasvim realne izglede da se nađu u La Ligi i samo je pitanje ko će greške svesti na minimum. trenutno je u vođstvu Leganes, ali su tu i Eibar, Ferol, Elče,Valjadolid i joša par timova. Osim vodećeg Leganesa narednih 9 timova smestili su se u samo pet bodova. Sporting je pred ovaj meč na 6. mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje, a u poslednjih šest kola poraženi su samo jednom i to na gostovanju kod Kartahene. To je bio jedan od samo 5 poraza, koliko ih je tim iz Hihona sakupio do sada, a isti broj neuspeha ima i vodeće Leganes.

Predlog

I za Saragosu i za Sporting simptomatično je da najčešće igraju nerešeno. Taj broj remija ih i košta boljeg plasmana, pa su i Saragosa i Hihin već po 9 puta igrali nerešeno. U prvom delu sezone međusobni duel u Hihonu je, naravno, okončan remijer, bilo je 2:2. Nerešeno predlažemo i sada, mada ne verujemo u goleadu kao jesenas. Za x se u kladionici Meridianbet dobija kvota 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.