Ponedeljak, 05/02 - Fudbal, Rumunija, Liga I
05/02Voluntari vs HermannstadtDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
05/02/2024 01:33
Voluntari će u okviru 24. kola elitnog ranga Rumunije dočekati ekipu Hermanštada. Meč je na programu od 16 časova.
Voluntari

Ekipa Voluntarija je nakon 23 odigrana meča na 14. mjestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova. Trenutno su na bilansu od 6 pobjeda, 7 remija i 10 poraza. U poslednje vrijeme su u dosta lošoj formi, pošto za trijumf ne znaju već 2 mjeseca. U poslednjem kolu su poraženi od Kluža rezultatom 4:1, pa će tako u ovaj meč ući značajno uzdrmani. Na domaćem terenu su ove sezone na 11 odigranih mečeva poraženi 5 puta, dok su pored toga ostvarili 3 remija i 3 trijumfa.

Hermanštad

Ekipa Hermanštada je kroz čitavu sezone u veoma dobroj formi i za mnoge je iznenađenje što se oni nalaze u gornjem dijelu tabele. Nakon 23 odigrana meča imaju 32 osvojena boda i trenutno se nalaze na 7. mjestu na tabeli. Nakon 3 uzastopna meča na kom nisu trijumfovali, u poslednjem kolu su slavili protiv Botošanija rezultatom 2:0. Na poslednjih 5 gosotvanja na ovom stadionu Hermanštad je slavio samo jedan put, a to su obično bili mečevi sa nešto manjim brojem golova.

Prijedlog

Mišljenja smo da domaći tim neće biti poražen u ovom meču, pa vam predlažemo igru 1X po kvoti 1.50 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.