Utorak, 06/02 - Fudbal, Engleska, FA Kup
06/02Coventry City vs Šefild VenzdejUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
05/02/2024 17:17
U ponovljenoj utakmici šenaestine finala engleskog FA kupa sastaju se dve ekipe iz Čempionšipa. Meč u Koventriju igra se u utorak od 20.45.
Koventri

Domaćin je bez pobede u tri prethodna meča ali se nikako ne može reći da je u lošoj formi. U te tri utakmice spada i prvi duel sa Šefild Venzdejom u gostima koji je završen rezultatom 1:1 i sada se igra ponovljeni meč samo što je domaćin Koventri. Posle utakmice u Jorkširu Koventri je igrao i dva meča u prvenstvu, protiv Bristol Sitija su igrali 2:2 na svom terenu a onda su u subotu poraženi u Noriču od Kanarinaca sa 2:1. Pre te tri utakmice imali su niz od četiri uzastopna trijumfa, što ih je na tabeli Čempionšipa pomerilo do mesta u zoni plej-ofa, a sada su samo jednu poziciju ispod nje i pokušaće do kraja sezone da budu jedna od četiri ekipe koja će preko doigravanja da imati priliku da se plasiraju u elitu.

Šefild Venzdej

Šefildske Sove imaju mnogo veće brige od svog rivala. Nalaze se na 23. mestu na tabeli Čempionšipa i ispod njih je samo tim Roteram Junajteda. Da sve bude gore već poprilično zaostaju za timova van zone ispadanja, a ekipa Hadersfilda, prva iznad crte, udaljena je već 8 bodova. Zanimljivo je da je Šefild igrao u subotu baš u Hadersfildu i doživeo debakl, poraz od Terijera sa 4:0 i to tako što su sva četiri gola primili u drugih 45 minuta. Da su kojim slučajem pobedili u Hadersfildu sada bi razlika bila samo dva boda, ovako je veliko pitanje hoće li uspeti da ikada izađu iz \'\'crvene\'\' zone. Poslednju pobedu u prvenstvu Sove su zabeležile još prvog dana 2024. godine, a od tada su igrale četiri utakmice u Čempionšipu i osvojile samo jedan bod.

Predlog

Čini nam se da Sovama FA kup nije u fokusu, da im je mnogo važniji naredni meč u prvenstvu i sigurno da im nije trebao još jedan u najstarijem fudbalskom takmičenju na svetu, ma koliko ono bilo popularno na Ostrvu. Koventri će imati priliku da na svom terenu uradi ono što nije u Jorkširu, a naš predlog za ovaj meč je domaćin daje dva gola. Za T12+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.