Sreda, 07/02 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
07/02Kilmarnok vs Livingston1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
05/02/2024 20:43
Ekipa Kilmanroka će u okviru 25. kola Premieršipa Škotske dočekati poslednjeplasiranu ekipu Livingstona. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Kilmanrok

Ekipa Kilmanroka je nakon 24 odigrana kola na sasvim povoljnom 4. mjestu na tabeli sa 33 osvojena boda, ali loša forma u poslednje vrijeme ih je koštala nešto mirnijeg nastavka sezone. Na poslednja 4 meča ne znaju za trijumf, a u tom periodu su upisali 3 remija i 1 poraz. Poslednji put su slavili prije mjesec ipo dana i sigurno je da će maksimalno fokusirano ući u ovaj meč. U poslednjem kolu su remizirali na gostovanju kod Motervila rezultatom 1:1.

Livingston

Livingston je po svim parametrima trenutno najgora ekipa u Škotskoj eliti. Nakon 24 odigrana kola imaju svega 13 bodova i nalaze se na poslednjem mjestu na tabeli. Ujedno su tim sa najgorom odbranom (41 primljen gol), najgora ekipa po efikasnosti (svega 15 postignutih golova) i tim sa najmanje pobjeda (2). U poslednjih 5 mečeva su upisali 4 poraza i jedan remi, a u poslednjem kolu su prije par dana poraženi od Rendžersa ubjedljivo rezultatom 3:0.

Prijedlog

Mišljenja smo da je Kilmanrok kvalitetnija ekipa, te da će slaviti u ovom meču. Prema tome predlažemo jedinicu po kvoti 1.68 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.