Sreda, 07/02 - Fudbal, Argentina, Primera
07/02Sarmijento vs Defensa i Hustisija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
05/02/2024 22:21
Nedavno je započelo novo izdanje argentinskog Liga Kupa, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Sarmijenta i Defense. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Sarmijento

Sarmijento igra dosta dobro na startu ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa.
Naime, ova simpatična ekipa je do sada odigrala dva meča, i to oba na strani, a zanimljivo je da je Sarmijento oba puta uspeo da izbegne poraz.
Prvi put je to bio slučaj na teškom gostovanju kod Tigrea, kada nije bilo pogodaka, a šta tek reći za meč prošlog kola kada je Sarmijento uspeo da odoli na jednom od najtežih gostovanja u Argentini, kod Boke Juniors, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Defensa

Što se Defense tiče, nakon dva odigrana kola se nekadašnji osvajač Sudamerikane nalazi na šestom mestu na tabeli i ima polovičan učinak, dakle tri osvojena boda.
U prvom kolu je Defensa odigrala ne baš najbolji meč na gostovanju kod Godoja, a taj duel je pripao domaćinu rezultatom 2:0.
Ipak, u prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli grupe B odigrao jedan dosta dobar meč pred svojim navijačima i uspeo da savlada ekipu Platensea sa ubedljivih 3:0.

Naš predlog

Poznato je koliko je u Argentini važna prednost domaćeg terena, pa je to verovatno i jedan od glavnih razloga zbog čega Sarmijentu dajemo veliku prednost na ovom duelu i savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.