Sreda, 07/02 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
07/02Sent Džonson vs Harts1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
06/02/2024 19:07
U sredu nas očekuje nekoliko veoma dobrih susreta širom Evrope, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Sent Džonsona i Hartsa. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Sent Džonson

Primarni cilj Sent Džonsona pred početak ovog šampionata je bio plasman u plej-of, ali na prvu deluje da to neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutno se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Dandi, koji je trenutno stacioniran na šestoj poziciji koja je i poslednja koja donosi plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu Sent Džonson je ostvario jedan trijumf, jedan poraz i tri remija, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Ros Kauntija.

Harts

Generalno, deluje da svi navijači Hartsa mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji njihova omiljena ekipa igra u ovogodišnjem izdanju škotskog šampionata.
Naime, trenutno se ovaj tim nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli uz deset bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Rendžers, ali i čak dvanaest bodova viška od četvrtoplasiranog Kilmarnoka.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario čak četiri trijumfa, uz samo jedan remi, a u prošlom kolu je Harts slavio na gostovanju kod Dandija, kada je bilo 2:3.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju na veoma visokom nivou u poslednje vreme, ali ipak prednost dajemo Hartsu, koji je i na papiru kvalitetniji tim, i deluje da će to pokazati na ovom duelu, pa vam predlažemo da odigrate 2 uz kvotu 2.05 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.