Sreda, 07/02 - Fudbal, Francuska, Kup Francuske
07/02PSŽ vs BrestUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
06/02/2024 19:26
Sreda nam donosi i nekoliko veoma intereasntnih mečeva u okviru francuskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između PSŽ-a i Bresta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21:10h.
PSŽ

PSŽ godinama unazad nema pravu konkurenciju u francuskom fudbalu, ali prebogati Parižani od kako su dobili prebogate vlasnike nisu uspeli da dođu do svog primarnog cilja, a to je naravno "ušati" trofej.
Trenutno se tim sa Parka Prinčeva nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Nicu, i već sada možemo konstatovati da Parižani neće imati previše problema da dođu do naslova prvaka.
Inače, u prošlom kolu je klub iz prestonice slavio na teškom gostovanju kod Strazbura, kada je bilo 1:2.

Brest

Brest slovi za jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja francuskog šampionata, a trenutno se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na trećem mestu na tabeli koje od ove sezone donosi direktan plasman u Ligu šampiona.
Na poslednjih pet mečeva Brest je bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa uz dva remija.
Inače, u prošlom kolu je najprijatnije iznenađenje francuskog šampionata remiziralo na svom terenu protiv drugoplasirane Nice, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

PSŽ nedavno nije uspeo na svom terenu da pobedi Brest, a smatramo da je najbolje da i ovog puta preskočimo prognoziranje konačnog ishoda i da se fokusiramo na golove, kojih će po našem mišljenju i te kako biti na Parku Prinčeva, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.