Petak, 09/02 - Fudbal, Argentina, Primera
09/02Urakan vs IndependijenteDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
07/02/2024 08:28
Argentinski Liga Kup se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Urakana i Independijentea. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:15h.
Urakan

Fudbaleri Urakana igraju prmenljivo na startu ovogodišnjeg izdanja Liga Kupa, a do sada je ova ekipa odigrala tri meča u grupi A i trenutno zauzima deveto mesto na tabeli uz tri osvojena boda.
Na tri odigrana susreta ovaj tim je ostvario samo jedan trijumf i doživeo dva poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Rivadije, kada je bilo 2:0.
Jedinu pobedu u dosadašnjem toku Liga Kupa Urakan je ostvario u prvom kolu na gostovanju kod Banfilda kada je bilo 0:2.

Independijente

Independijente ima velike ambicije u ovogodišnjem izdanju argentinskog Liga Kupa, a trenutno se ovaj klub nalazi na šestom mestu na tabeli grupe A uz šest osvojenih bodova.
Na tri odigrana susreta argentinski velikan je ostvario dva trijumfa uz samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je Independijente doživeo svoj prvi poraz u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa i to na svom terenu od Gimnazije La Plate, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, ali je nekako utisak da će i jedni i drugi dati sve od sebe da slave na ovom susretu, pa je možda najrealnije da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.