Petak, 09/02 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
09/02Hamburger SV vs Hanover 96Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
07/02/2024 17:06
U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hamburga i Hanovera. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Hamburg

Poznato je na koji način je HSV-u izmakao plasman u Bundesligu prošle sezone i naravno da će to biti primarni cilj i ovog puta.
U ovom trenutku se Hamburg nalazi na drugom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala.
Iako HSV u poslednje vreme igra dosta promenljivo u prošlom kolu je ova ekipa slavila na veoma teškom gostovanju kod Herte, a taj duel u Berlinu je završen rezultatom 1:2.

Hanover

Što se tiče Hanovera, u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na šestom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na drugoplasirani HSV, a to je upravo i primarni cilj ovog tima, pošto ta pozicija donosi direktan plasman u Bundesligu.
Biće ovo lepa prilika da se Hanover primakne Hamburgu, pošto gostuju ovoj ekipi u ovom kolu, međutim to neće biti nimalo lak zadatak.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Hanse, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

I jedni i drugi će dati sve od sebe da ostave što bolji utisak na ovom meču a kako će i jedna i druga ekipa ići na trijumf, gotovo je izvesno da će nam ovaj duel doneti dosta pogodaka, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.