Petak, 09/02 - Fudbal, Francuska, National
09/02Dižon vs Šateru1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
07/02/2024 17:13
Francuska treća liga nam i ovog puta donosi nekoliko zanimljivih duela, a ovog puta smo za vas pripremili susret između Dižona i Šaterua. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Dižon

Ne tako davno je Dižon nastupao u Ligi 1, a za samo par godina je ova ekipa uspela da dođe do trećeg po kvalitetu ranga francuskog fudbala.
Svakako primarni cilj će biti povratak u Ligu 2 za početak, a trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na šestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Nior.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza, ali i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je Dižon savladao Avranš na gostovanju rezultatom 1:4.

Šateru

Što se tiče Šaterua, pre svega, mora se priznati da smo daleko više očekivali od ovog tima.
Naime, nekadašnji drugoligaš se u ovom trenutku nalazi na jako lošem šesnaestom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang, što bi svakako bila prava katastrofa.
Na pet poslednjih mečeva u šampionatu Šateru je ostvario jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Marinjana i to sa ubedljivih 3:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da se umeša u borbu za plasman u Ligu 2, Dižon prosto mora da slavi na ovom duelu, a smatramo da će se to i desiti, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.